Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо нове покоління Ford Focus

На минулому тижні відбулася довгоочікувана презентація Ford Focus четвертого покоління, яке з новим дизайном та високотехнологічною начинкою намагатиметься конкурувати з німецькими однокласниками VW Golf та Opel Astra. Постачання нової моделі до дилерської мережі по всій Європі заплановано на осінь цього року. Базова версія хетчбека коштуватиме від 20 тисяч євро.

Як і для попередника, новачку запропонують сім варіантів комплектацій починаючи з Active і закінчуючи розкішним Vignale. В середині між цими крайнощами розташуються Zetec, ST-Line, ST-Line X, Titanium та Titanium X. Топова модифікація оцінена щонайменше у 27 тисяч євро. Незважаючи на новий фірмовий стиль у дизайні шанувальники моделі Focus все ж таки зможуть здогадатись що перед ними постала нова генерація хетчбека. Екстер'єр Ford Focus 2018 модельного року виглядає сучасно за рахунок світлодіодних елементів фар та має класичні форми кузова.

 В технічному плані нова генерація Focus орієнтована на покращення комфорту їзди та налаштування в залежності від вимог водія. Побудований хетчбек на новій платформі Ford C2, що дозволило укомплектувати автомобіль новітніми системами безпеки. Крім цього новачок отримав безліч сервісних опцій які поліпшують життя водія та роблять поїздку більш комфортною. 

Інтер'єр нового Ford Focus можна вважати одним з найкращих у своєму класі. До такого висновку схиляємось не тільки ми а й деякі незалежні експерти, адже німці серйозно попрацювали над поліпшенням якості матеріалів оздоблення салону. Крім цього нова архітектура передньої панелі стала більш ергономічною та функціональною. Навіть у базі Focus отримає новітню інформаційно-розважальну систему SYNC 3 з Apple CarPlay або Android Auto.

 Під капотом Ford Focus можуть встановлюватись як бензинові так і дизельні силові агрегати. Базовий бензиновий двигун має три циліндра і в залежності від форсування розвиває 85,100 або 125 к.с. Наступним іде вже 4-циліндровий мотор об'ємом 1,5 літра. Він більш потужний і також видає різні характеристики, від 150 до 180 к.с. Дизельний двигун має 2-літри і 150 к.с. максимальної потужності. Згодом до нього приєднається начальний турбодизель на 1,5 літри і 95 або 120 к.с. Новий хетчбек комплектується 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей або 8-ступеневим автоматом.  

Перший тест нового Ford Focus заплановано на літо і ми з нетерпінням очікуємо більш тісного знайомства з одним з лідерів С-класу... 

18.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо нове покоління Ford Focus

Політика конфіденційності